Дюна-3: з’явилися подробиці

Дюна-3: з’явилися подробиці

Режисер Дені Вільнев оголосив, що планує завершити свою роботу над франшизою “Дюна” після третьої частини, яка вже перебуває на стадії написання. Заява Вільнева, відомого своїми глибокими адаптаціями наукової фантастики, викликала широкий резонанс серед шанувальників і критиків.

Його останній проект, “Дюна: Частина 2”, був високо оцінений як глядачами, так і кінокритиками, що значно підвищило інтерес до подальшого розвитку історії.

“Я думаю, що було б гарною ідеєю для мене переконатися, що у ‘Месії’ є насіння у проекті, якщо хтось захоче зробити щось ще згодом, бо це чудові книги. Їх важче адаптувати. Вони стають дедалі більше езотеричними. Їх трохи складніше адаптувати, але я не зачиняю двері. Я не робитиму цього сам, але це може статися з кимось іншим,” – Дені Вільнев.

Вільнев наголосив, що “Дюна 3” не буде класичною третьою частиною трилогії, а скоріше незалежним продовженням історії, яке має свій унікальний характер і стиль. Режисер також заявив про своє бажання зосередитись на одному проекті за раз, що вказує на його бажання глибше іммерсуватися в кожну роботу.

Відмова від ідеї створення повноцінної трилогії відкриває двері для інших талантів, які можуть продовжити розширення Всесвіту “Дюни”. Вільнев висловив сподівання, що його роботи покладуть початок новим креативним ідеям і адаптаціям у майбутньому.

Розкажи корисну інформацію у соцмережах