Том Круз має намір зняти фільм в космосі

Том Круз має намір зняти фільм в космосі

Том Круз, відомий своїми екстремальними ідеями для зйомок фільмів, нещодавно підтвердив свій задум реалізувати один з найамбітніших проектів у своїй кар’єрі – зняти фільм у космосі.

Ця ідея витає в повітрі вже кілька років, але тепер знову набирає обертів. Відомо, що Круз завжди цікавився космосом і потойбічним, а його захоплення інопланетянами та НЛО лише підживлює цей проект.

«Том завжди був абсолютно одержимий інопланетянами та НЛО, тому він такий сповнений рішучості випустити власний космічний фільм», — каже джерело In Touch Weekly.

Проект отримав реальне “дихання” після того, як з’явилися чутки про співпрацю з Ілоном Маском і його компанією SpaceX, яка вже давала про себе знати в космічних технологіях. Перші повідомлення про можливу співпрацю Круза з SpaceX з’явились ще у 2020 році, викликавши значний інтерес громадськості.

Донна Ленглі, голова Universal Pictures, вже висловила інтерес до реалізації цього проекту, що може надати потрібні ресурси та платформу для його здійснення. Якщо все вдасться, цей фільм може відкрити нові горизонти не лише для кінематографії, але й для космічної індустрії загалом.

Розкажи корисну інформацію у соцмережах