Майкл Дуглас приїхав до Києва і спробував борщ від Клопотенка

Майкл Дуглас приїхав до Києва і спробував борщ від Клопотенка

Відомий американський актор та продюсер, лауреат кількох високих кінематографічних нагород, Майкл Дуглас, відвідав Київ як посол доброї волі ООН.

Його приїзд пов’язаний із участю в Саміті перших леді та джентльменів, ініційованому першою леді України Оленою Зеленською. Це відвідування привернуло увагу як засобів масової інформації, так і громадськості, адже Дуглас є відомим своєю підтримкою України.

“Брейкінг ньюз. Майкл Дуглас поїв у 100 років тому вперед і тепер його основний інстинкт — навернути борщ із салом” — жартівливо підписав фото Євген Клопотенко.

Під час свого перебування в столиці, Майкл Дуглас відвідав низку значущих культурно-історичних місць Києва, зокрема Михайлівський Золотоверхий монастир та парк “Володимирська гірка”. Також актор встиг завітати до Андріївської церкви, де він мав змогу насолодитися мальовничими краєвидами на Дніпро.

Значущість цього візиту посилюється присутністю в Україні також інших високопоставлених осіб зі світової арени, зокрема держсекретаря США Ентоні Блінкена та міністра закордонних справ Великої Британії Девіда Леммі. Цей візит є свідченням підтримки України на міжнародному рівні та зміцненням культурних та дипломатичних зв’язків.

Розкажи корисну інформацію у соцмережах