Samsung Galaxy S25 Ultra: яким буде новий смартфон

Samsung Galaxy S25 Ultra: яким буде новий смартфон

У середині серпня стали доступними перші зображення майбутнього флагмана від Samsung – Galaxy S25 Ultra, які дали змогу придивитися до фронтальної частини новинки. Тепер, завдяки інсайдерським даним від OnLeaks, з’явилася можливість оцінити дизайн смартфона з усіх боків.

Нові рендери підтвердили, що компанія відмовилася від гострих кутів на користь більш округлих форм. Відмінністю нового моделі є також зміни в дизайні тильної панелі та бічних рамок, які тепер виконані плоскими.

“Новий Galaxy S25 Ultra стане тоншим і легшим в порівнянні з попередньою моделлю Galaxy S24 Ultra: 8,2 мм проти 8,6 мм і 219 грам проти 232 грам відповідно.”

Удосконалення технічних характеристик не менш вражаючі. Новий смартфон збереже ємність акумулятора на рівні 5000 мАг, але отримає новий флагманський чипсет Snapdragon 8 Gen 4.

Щодо камер, то Galaxy S25 Ultra оснащений 200 Мп основним сенсором ISOCELL JN3, 50 Мп ультраширококутною камерою, 10 Мп датчиком Sony IMX754 із 3х зумом і телекамерою Sony IMX584 із 5х зумом. Також підтримуватиметься швидка зарядка потужністю 45 Вт.

Samsung планує представити Galaxy S25 Ultra на початку наступного року під час заходу Galaxy Unpack, традиційно запланованого на січень-лютий.

Очікувана вартість новинки становитиме 1459 доларів. Цей крок відображає постійне прагнення компанії вдосконалювати свою продукцію, незважаючи на виклики сучасного ринку гаджетів.

Розкажи корисну інформацію у соцмережах